Сокове Семпер

  • За деца от 4 месечна възраст..
  • Обогатени с витамин С и желязо.
  • Не съдържат захар.
  • Не съдържат консерванти, оцветители и ароматизатори.

Соковете са важна частица от храната на бебето от 4-тия месец. След млякото те са първия различен вкус, който има за цел да подготви вашето дете към плодовите и зеленчукови пюрета. Освен това сока доставя на бебето така нужните му хранителни вещества, като глюкоза, фруктоза, пектин, витамини, минерални соли и микроелементи
Организмът на кърмачето е особено чуствителен от недостига на желязо. Запасът, който то е натрупало в утробата на майката практически се изчерпва към 3 – 4 месечната му възраст. Известно е, че желязото от растенията се усвоява от организма на човека значително бързо. Затова соковете са първия допълнителен източник на така важните за бебето хранителни вещества.
Много майки си задават въпроса с кой сок, от кой плод първо да захранят своето бебе. Специалистите диетолози от Семпер предлагат за първоначално захранване сокове съдържащи само един плод.
Особено важно е, че специалната технология на производство на бебешките храни “ Семпер ” запазва хранителните вещества, витамини и микроелементи през целия срок на годност без консерванти.
Детските сокове и храни “ Семпер “ се произвеждат от суровини подложени на щателен контрол в лабораторийте на Семпер за съдържание на пестициди, нитрати и соли на тежки метали.